In één oogopslag zien hoe uw VvE er voor staat

Op het dashboard ziet u op de gezondheidsmeter hoe uw VvE ervoor staat.

Bovendien ziet u waar uw VvE het geld aan uitgeeft en of er nog vergaderingen en groot onderhoudsactiviteiten staan gepland. Ook handig: u kunt uw stem uitbrengen op besluiten die uw VvE online wil nemen en in de chatbox de laatste mededelingen van uw buren zien.

Eenvoudig uw financiën beheren

Uw uitgaven en inkomsten worden voor het grootste deel automatisch bij de juiste begrotingspost geboekt. Herkent ons systeem een betaling niet, dan kunt u deze eenvoudig zelf toewijzen aan een begrotingspost. Door aan te geven dat deze betaling in de toekomst altijd aan deze post moet worden toegewezen, maakt u het beheer nog gemakkelijker.

VvE-leden die niet tijdig hebben betaald krijgen automatisch een melding van hun achterstand. De VvE kan zelf instellen wanneer de herinnering moet worden verstuurd en of er een boete moet worden betaald.

Inzicht en begeleiding bij onderhoud

VvE’s met een Zilver-abonnement kunnen gebruik maken van een VvE-coach. U kunt aan de VvE-coach het hele jaar door vragen stellen over uw onderhoud, financien of over het bestuur. Uw VvE-coach helpt ook bij het organiseren van een vergadering, maken van een agenda, begroting, afsluiten boekjaar, het aanvragen van offertes en langdurige achterstanden van leden.

Op basis van een aantal gegevens van uw woning levert VVEmanager een grootonderhoudsplan, waardoor u globaal weet welk onderhoud wanneer moet plaatsvinden en wat dit gaat kosten. U kunt daardoor precies zien of u genoeg aan het sparen bent en in welk jaar uw VvE waarschijnlijk een tekort heeft. Wilt u een meerjarenonderhoudsplan dat specifiek op uw pand is toegesneden? Bij de supportdesk van VVE Manager kunt u een offerte aanvragen voor het opstellen van een MJOP.   

VVE Manager heeft voor haar klanten vakmensen geselecteerd die het keurmerk “Vertrouwd onderhoud” hebben als ook de vakmensen van Kluswebsite.nl met de beste beoordelingen. Zo weet u dat u kwaliteit krijgt en het onderhoud duurzaam wordt verricht. VVE Manager krijgt geen financiële vergoedingen van deze vakmensen en selecteert uitsluitend op kwaliteit, mede op basis van de ratings die u en andere VvE’s geven. Wilt u een offerte aanvragen via een kluswebsite? Vraag de supportdesk wat u in uw aanvraag moet zetten!

Verlaag uw VvE-kosten

VVE Manager helpt u bij de start om de kosten van uw VvE structureel te verlagen. Hierdoor is er meer geld beschikbaar voor groot onderhoud en is de kans kleiner dat u moet bijbetalen voor onderhoud. VVE Manager heeft met verschillende partners goede deals gesloten waar u vrijblijvend gebruik van kunt maken. Doordat VVE mananger veel aandacht besteedt aan tijdig en kwalitatief goed onderhoud kan uw verzekeringspremie vaak fors worden verlaagd.

Groot onderhoud is voor de meeste VvE’s de grootste uitgave. De supportdesk helpt u de juiste specialist met een goede prijs/kwaliteit verhouding te vinden. Zo helpt VVE Manager om de onderhoudskosten onder controle te houden!