VVEmanager gelooft dat VvE’s heel goed zelf hun eigen VvE kunnen beheren met behulp van de software en partners van VVEmanager. Zelf doen is goedkoper, vaak sneller en leuker!

De initiatiefnemer van VVEmanager zit zelf al jaren in een VvE en zag dat het anders kon. Met enkele ingrepen werden de kosten van de VvE met ruim 40% verlaagd. Door omschakeling is er meer geld beschikbaar voor onderhoud en zal de bijdrage van de leden voorlopig niet verhoogd worden.  Door zelf aan de slag te gaan met de VvE werden niet alleen kosten bespaard, maar voelden de VvE-leden weer grotere betrokkenheid bij het pand.

Met deze ervaring in het achterhoofd is een concept ontwikkeld waarbij VvE’s maximaal ondersteund worden om hun VvE zelf te beheren en haar kosten te verlagen.

VVEmanager is onafhankelijk. Zij selecteert haar partners op basis van een goede prijs- kwaliteitverhouding en worden door de VvE’s zelf beoordeeld. Hierdoor kunnen we de kwaliteit blijven waarborgen.

VVEmanager is er voor de VvE. Heb je wensen ten aanzien van de dienstverlening, laat het ons dan weten. We zijn onze dienstverlening continu aan het verbeteren en uw suggesties helpen daarbij!