Gemakkelijk en snel je VvE beheren

Aanmelden   Bekijk de video

Nu 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen

Wat biedt VVE Manager?

Met VVE Manager zelf professioneel en efficiënt uw VvE beheren.

Voordelig beheren

Met VVE Manager kunt u voordelig uw VvE beheren. Bespaar fors op uw beheerkosten door uw VvE zelf te beheren of door gebruik te maken van de begeleiding van de VvE coach. Wil u alles uit handen geven? Ook dat kan bij VVE Manager.

Inzicht en gemak

Op het dashboard van VVE Manager ziet u in één oogopslag hoe uw VvE ervoor staat. U heeft inzicht in de uitgaven van de VvE en ziet precies wat u zelf heeft betaald. Uit het gratis onderhoudsplan blijkt welk onderhoud in welk jaar gedaan moet worden en wat dit uw VvE gaat kosten.

Met VVE Manager kost het u weinig tijd om uw VvE goed te beheren. Niet alleen de financiële- en ledenadministratie is eenvoudig in gebruik. Zo kunt u met de VvE online besluiten nemen en krijgen leden die niet betaald hebben hiervan automatisch bericht.

Kosten verlagen

VVE Manager heeft met een aantal partners deals gesloten waardoor de kosten van uw VvE structureel verlaagd kunnen worden. Bij aanmelding van uw VvE neemt VVE Manager met u de mogelijke besparingen door en zet deze voor u in gang. De besparingen gelden zowel voor grote als voor hele kleine VvE's.

Over VVE Manager

Wat zijn onze diensten?

Brons

Zelf Beheren

€ 3,50 incl BTW

Account aanmakenNu 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen

Zilver

Samen Beheren

€ 7,50 incl BTW

Account aanmakenNu 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen

Goud

Laten Beheren

Vanaf € 12,50 incl. BTW

Offerte aanvragen

Zelf Beheren: voor VvE’s die tegen lage kosten zelf hun administratie willen voeren

De VvE kan alle functionaliteiten van VVE Manager gebruiken zoals de boekhouding, betalingsherinneringen, onderhoudsplanning en ledenadministratie. Je kan vragen stellen over de werking van VVE Manager, maar je krijgt verder geen ondersteuning.

Samen Beheren: voor VvE’s die ondersteuning zoeken bij het besturen van een VvE

De VvE kan gebruik maken van alle functionaliteiten van VVE Manager. Bovendien wordt je geholpen bij vragen over onderhoud, het besturen van een VvE, het organiseren van een vergadering, de financiën en bij achterstanden van leden. Je beheert zelf de rekening van de VvE en houdt de ledenadministratie bij.

Laten Beheren: voor VvE’s die alles uit handen willen geven

Afhankelijk van je keuze laat je het administratief beheer, onderhoudsbeheer en/of het bestuur over aan een VvE Beheerder MVGM. Voor elke module betaal je extra. De beheerder zorgt voor de financiële- en ledenadministratie, voert de regie over onderhoud en organiseert de vergaderingen.

Zie algemene voorwaarden VvE beheer MVGM

Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de verschillende pakketten

Wat vinden onze gebruikers?

We laten een aantal van de gebruikers van VVEmanager aan het woord.

VvE Johannes Camphuijsstraat, Den Haag, 12 appartementen

Heel handig dat onderhoudsplan. Ik zie dat we genoeg aan het sparen zijn voor het onderhoud.

We hoeven ook niet persé meer een vergadering te plannen om een besluit te nemen. Door dit nu vaker online te doen, kost het minder tijd, kan iedereen mee stemmen en kunnen we sneller aan de slag.

VvE Vondelstraat, Amsterdam, 6 appartementen

Onze VvE staat er goed voor. Dankzij VVEmanager weet ik dat en zie beter wat er gebeurt.

Met VVEmanager zijn onze kosten flink omlaag gegaan! Onze bijdrage hoeft de komende jaren niet omhoog!

VvE Van Riebeeckstraat, Utrecht, 3 appartementen

Voor ons is de onderhoudscoach echt een uitkomst. We kunnen nu makkelijk onze vragen stellen aan een expert en de juiste offerte voor ons schilderwerk selecteren. Dit was met het advies van de onderhoudscoach opeens een stuk makkelijker.

Contact

Voor uw vragen, of om een afspraak te maken, zijn wij tijdens kantoortijden bereikbaar via 070 - 888 4536 of via info@vvemanager.nl