Gemakkelijk en snel je VvE beheren

Aanmelden   Bekijk de video

Nu 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen

Wat biedt VVE Manager?

Met VVE Manager zelf professioneel en efficiënt uw VvE beheren.

Voordelig beheren

Met VVE Manager kunt u voordelig uw VvE beheren. Bespaar fors op uw beheerkosten door uw VvE zelf te beheren of door gebruik te maken van de begeleiding van de VvE-coach. 

Inzicht en gemak

Op het dashboard van VVE Manager ziet u in één oogopslag hoe uw VvE ervoor staat. U heeft inzicht in de uitgaven van de VvE en ziet precies wat u zelf heeft betaald. Uit het gratis onderhoudsplan blijkt welk onderhoud in welk jaar moet worden gedaan en wat dit uw VvE gaat kosten. 

Met VVE Manager kost het u weinig tijd om uw VvE goed te beheren. Niet alleen de financiële- en ledenadministratie is eenvoudig in gebruik, u kunt tevens met de VvE online besluiten nemen en ontvangen leden automatisch bericht als hun contributie niet op tijd is ontvangen.

Kosten verlagen

VVE Manager heeft met een aantal partners deals gesloten waardoor de kosten van uw VvE structureel kunnen worden verlaagd. Bij aanmelding van uw VvE neemt VVE Manager met u de mogelijke besparingen door en zet deze voor u in gang. De besparingen gelden zowel voor grote als voor hele kleine VvE's.  

Over VVE Manager

Wat zijn onze diensten?

Brons

€ 3,50 incl BTW
per maand per appartement

Account aanmakenNu 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen

Zilver

€ 7,50 incl BTW
per maand per appartement

Account aanmakenNu 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen

Goud

€ 10,00 incl. BTW
per maand per appartement

Offerte aanvragen

Brons: voor VvE’s die tegen lage kosten zelf hun administratie willen voeren

De VvE kan alle functionaliteiten van VVE Manager gebruiken zoals de boekhouding, betalingsherinneringen, onderhoudsplanning en ledenadministratie. Je kunt vragen stellen over de werking van de applicatie, maar je krijgt verder geen ondersteuning met betrekking tot het beheren van de VvE.

Zilver: voor VvE’s die ondersteuning zoeken bij het besturen van een VvE

De VvE kan gebruik maken van alle functionaliteiten van VVE Manager. Bovendien word je geholpen bij vragen over o.a. onderhoud, het besturen van een VvE, het organiseren van een vergadering en de financiën. Leden met een achterstand krijgen hiervan automatisch bericht en bij langdurige achterstanden schakelt VVE Manager een incassoburo in. Je beheert zelf de rekening van de VvE en houdt de ledenadministratie bij.

Goud: voor VvE’s die ook technische ondersteuning willen

Naast de voordelen van het Zilverabonnement voorziet het Goudabonnement in ondersteuning in geval van meldingen omtrent storingen en onderhoud. De supportdesk van VVE Manager kan u informatie verschaffen inzake in te schakelen leveranciers voor het verhelpen van storingen of het opstellen van offertes. 

Uitbesteden van het Beheer

Afhankelijk van je keuze laat je het administratief beheer, onderhoudsbeheer en/of het bestuur over aan een VvE Beheerder. Voor elke module betaal je extra. De beheerder zorgt voor de financiële- en ledenadministratie, voert de regie over onderhoud en organiseert de vergaderingen. 

Zie algemene voorwaarden VvE beheer MVGM

Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de verschillende pakketten

Wat vinden onze gebruikers?

We laten een aantal van de gebruikers van VVEmanager aan het woord.

VvE Johannes Camphuijsstraat, Den Haag, 12 appartementen 

Heel handig dat onderhoudsplan. Ik zie dat we genoeg aan het sparen zijn voor het onderhoud.

We hoeven ook niet persé meer een vergadering te plannen om een besluit te nemen. Door dit nu vaker online te doen, kost het minder tijd, kan iedereen mee stemmen en kunnen we sneller aan de slag.

 

VvE Vondelstraat, Amsterdam, 6 appartementen

Onze VvE staat er goed voor. Dankzij VVEmanager weet ik dat en zie beter wat er gebeurt.

Met VVEmanager zijn onze kosten flink omlaag gegaan! Onze bijdrage hoeft de komende jaren niet omhoog!

 

VvE Van Riebeeckstraat, Utrecht, 3 appartementen

Voor ons is de onderhoudscoach echt een uitkomst. We kunnen nu makkelijk onze vragen stellen aan een expert en de juiste offerte voor ons schilderwerk selecteren. Dit was met het advies van de onderhoudscoach opeens een stuk makkelijker.

 

Contact

Voor uw vragen, of om een afspraak te maken, zijn wij tijdens kantoortijden bereikbaar via 088-432 4536 of via info@vvemanager.nl