Wat is een VvE?

Een Vereniging van Eigenaren (VvE) voert het beheer over een pand namens de individuele eigenaren van appartement. Daarnaast is een VvE is ook verantwoordelijk voor het onderhoud aan het pand.

Wat is VVE Manager?

VVE manager is een online tool waarmee VvE’s eenvoudig hun financiën, ledenadministratie en onderhoud zelf of kunnen bijhouden.

Kijk voor meer informatie op www.vvemanager.nl.

Aanbod van Alles Voor Slimmer Bouwen:

• Geef de VvE 6 maanden gratis & vrijblijvend VVE Manager cadeau
  • Door VVE manager aan een VvE te geven wordt jouw bedrijf als voorkeursleverancier vastgelegd bij de onderhoudsplanning in het systeem.

Voordelen voor jou:

• Alles Voor Slimmer Bouwen helpt jou om een VvE gemakkelijker aan je te binden.
  • Daarnaast krijg je hiermee niet alleen de VvE als klant, maar ook de individuele appartement eigenaren.

Hoe kan je gebruik maken van het aanbod?

• Je kan het aanbod van VVE Manager bij je offerte voegen. Download hier een voorbeeld.
  • Verwijs klanten naar www.vvemanager.nl/kluswebsite en laat ze daar gratis en vrijblijvend een account openen. Bij het openen van de account wordt de VvE gevraagd om je naam in te vullen, zodat ze gebruik kunnen maken van de actie.
  • Vraag hulp aan VVE Manager door te mailen naar info@vvemanager.nl of te bellen met 070-8884536