Gratis en Vrijblijvend uitproberen

Aanmelden Bekijk de video

6 maanden gratis voor klanten van vakmannen van Kluswebsite

Wat biedt VVEmanager ?

Goed beheer en onderhoud van uw VvE is belangrijk en kan veel tijd kosten. VVE manager is een online programma waarmee het beheer van uw VvE een stuk eenvoudiger wordt! Met VVE Manager kost het besturen van uw VvE voortaan minder tijd en heeft u de administratie van uw VvE goed op orde. VVE Manager helpt u bovendien bij het opzetten van uw account.

Inzicht

Op het dashboard van VVEmanager ziet u in één oogopslag hoe uw VvE ervoor staat. U heeft inzicht in de uitgaven van de VvE en ziet precies wat u zelf heeft betaald. Uit het gratis onderhoudsplan blijkt welk onderhoud in welk jaar gedaan moet worden en wat dit uw VvE gaat kosten.

Gemak

Met VVEmanager kost het u weinig tijd om uw VvE goed te beheren. Niet alleen de financiële- en ledenadministratie is eenvoudig in gebruik, ook de onderlinge communicatie gaat voortaan een stuk makkelijker. Zo kunt u met de VvE online besluiten nemen en krijgen leden die niet betaald hebben hiervan automatisch bericht.

Maak uw account aan en gebruik VVE Manager minimaal 6 maanden gratis

Om u te helpen bij het besturen van de VvE biedt Kluswebsite u het gebruik van VVE Manager 6 maanden gratis en vrijblijvend aan. Vermeld bij het aanmaken van uw account de naam van uw vakman, zodat u in aanmerking komt voor de actievoorwaarden.

Kan VVE Manager voor u niets besparen op uw kosten voor verzekeringen, bank, elektra of VvE-Beheer? Dan blijft VVE Manager voor u gratis.

Over VVEmanager

Wat zijn onze diensten?

Brons

Zelf Beheren

€ 3,50 incl BTW

Account aanmakenNu 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen

Zilver

Samen Beheren

€ 7,50 incl BTW

Account aanmakenNu 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen

Goud

Samen Beheren

€ 10,00 incl. BTW

Offerte aanvragen

Brons: voor VvE’s die tegen lage kosten zelf hun administratie willen voeren

De VvE kan alle functionaliteiten van VVE Manager gebruiken zoals de boekhouding, betalingsherinneringen, onderhoudsplanning en ledenadministratie. Je kan vragen stellen over de werking van VVE Manager, maar je krijgt verder geen ondersteuning.

Zilver: voor VvE’s die ondersteuning zoeken bij het besturen van een VvE

De VvE kan gebruik maken van alle functionaliteiten van VVE Manager. Bovendien wordt je geholpen bij vragen over o.a. onderhoud, het besturen van een VvE, het organiseren van een vergadering en de financiën. Bij leden met een achterstand krijgen hiervan automatisch bericht en bij langdurige achterstanden schakelt VVE Manager een incassoburo in. Je beheert zelf de rekening van de VvE en houdt de ledenadministratie bij.

Goud: voor VvE’s die ook technische ondersteuning willen

Naast de voordelen van het Zilverabonnement krijgt u een technisch manager. Bij uw technisch manager kan u terecht voot onderhoudsmeldingen, offerte aanvragen, advies over de offertes en toelichting van de offertes bij de VvE.

Uitbesteden van het Beheer

Afhankelijk van je keuze laat je het administratief beheer, onderhoudsbeheer en/of het bestuur over aan een VvE Beheerder. Voor elke module betaal je extra. De beheerder zorgt voor de financiële- en edenadministratie, voert de regie over onderhoud en organiseert de vergaderingen.

Zie algemene voorwaarden VvE beheer MVGM

Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de verschillende pakketten

Wat vinden onze gebruikers?

We laten een aantal van de gebruikers van VVEmanager aan het woord.

VvE Johannes Camphuijsstraat, Den Haag, 12 appartementen

Heel handig dat onderhoudsplan. Ik zie dat we genoeg aan het sparen zijn voor het onderhoud.

We hoeven ook niet persé meer een vergadering te plannen om een besluit te nemen. Door dit nu vaker online te doen, kost het minder tijd, kan iedereen mee stemmen en kunnen we sneller aan de slag.

VvE Vondelstraat, Amsterdam, 6 appartementen

Onze VvE staat er goed voor. Dankzij VVEmanager weet ik dat en zie beter wat er gebeurt.

Met VVEmanager zijn onze kosten flink omlaag gegaan! Onze bijdrage hoeft de komende jaren niet omhoog!

VvE Van Riebeeckstraat, Utrecht, 3 appartementen

Voor ons is de onderhoudscoach echt een uitkomst. We kunnen nu makkelijk onze vragen stellen aan een expert en de juiste offerte voor ons schilderwerk selecteren. Dit was met het advies van de onderhoudscoach opeens een stuk makkelijker.

Contact

Voor uw vragen, of om een afspraak te maken, zijn wij tijdens kantoortijden bereikbaar via 070 - 888 4536 of via info@vvemanager.nl